Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одеські регіонали і вітренківці лякають безладом і кровопролиттям

Неділя, 31 січня 2010, 16:52
Одеська облрада стурбована можливим виникненням безладів і зриву другого туру президентських виборів.

Як повідомляє УНІАН, депутати на позачерговій сесії, скликаній за ініціативою фракції Партії регіонів, ухвалили звернення на адресу президента, спікера, генпрокурора, Парламентської асамблеї Ради Європи і низки інших міжнародних організацій.

"Депутатська більшість у складі регіоналів і Блоку Наталії Вітренко не приховує, що стурбована очікуваним прибуттям морським шляхом до України групи міжнародних спостерігачів з сусідньої Грузії", - йдеться у повідомленні.

"У зв`язку з інформацією про прибуття до України, особливо в південні і східні області, під виглядом спостерігачів грузинських бойовиків виникає загроза масових безладів, кровопролиття серед мирного населення, самого існування конституційного устрою України", - підкреслюється в документі.

Як стверджують автори звернення, такий сценарій розвитку подій нібито "ініційований чинним прем`єром Юлією Тимошенко в змові з президентом Грузії Михайлом Саакашвілі і його оточенням, за підтримки інших зовнішніх і внутрішніх деструктивних сил".

Враховуючи це, одеські депутати звернулися до керівництва України "дати відповідну оцінку антинародним діям Тимошенко та її покровителям, а також прийняти рішучі заходи з недопущення втручання в процес виборів в Україні бойовиків інших держав і недопущенню кровопролиття".

За звернення, як засвідчило електронне табло в сесійному залі, подано 86 голосів, хоча зареєстровано було в залі всього 80 депутатів зі 120.

Причин неявки на сесію, зокрема, депутатів фракції БЮТ голова облради регіонал Микола Скорик не назвав, запевнивши, що запрошення на позачергову сесію надіслано всім членам облради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...