Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прихильники Януковича пішли з-під ЦВК і збираються під судом-"арбітром"

Понеділок, 15 лютого 2010, 10:33

Партія регіонів не буде демонтувати сцену з площі перед Центральною виборчою комісією, де проходили акції на підтримку Віктора Януковича.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" у понеділок джерело в партії, сцена залишиться на площі до інавгурації новообраного президента.

"Ми хочемо бути упевненими, що вибір народу буде захищений", - пояснив представник ПР.

Крім того, на площі перед ЦВК залишився великий військовий намет, у якому позмінно чергуватимуть активісти "регіоналів". Численні агітаційні намети, які були на площі під час акцій, прибрані.

Водночас, як передає кореспондент агентства, у районі Вищого адміністративного суду України спостерігаються посилені наряди міліції.

Також перед будівлею суду на вулиці Московській встановлено у ряд велику кількість агітаційних синіх наметів із символікою Партії регіонів. У самих наметах активісти партії зігріваються гарячим чаєм.

Біля будівлі суду стоять декілька пасажирських автобусів для перевезення людей.

Акції прихильників Януковича проходили під ЦВК з першого дня після другого туру виборів до офіційного оголошення їх результатів Центрвиборчкомом - з 8 до 14 лютого.

Вищий адміністративний суд за законом ухвалює остаточне судове рішення за позовами, пов'язаним з виборами президента.

Раніше кандидат у президенти, прем'єр Юлія Тимошенко, що програв Януковичу в другому турі виборів, заявила про намір оскаржити його результати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування