Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В НУНС вірять, що врятують коаліцію

Середа, 17 лютого 2010, 11:48
 

У фракції НУНС не виключають, що діюча коаліція надасть в рамках необхідного терміну підписи депутатів на підтвердження свого існування.

Про це заявив в інтерв'ю журналістам у середу член фракції Руслан Князевич.

"Я б не виключав того, що 2 березня буде надано 226 голосів на підтримку цієї коаліції. Я не виключаю цю перспективу, і з кожним днем вона стає все більш реалістичною", - сказав він.

"Інша справа, чи 100% можна гарантувати, що це буде більше, ніж 226 голосів. Я не знаю", - зазначив Князевич.

Він нагадав, що в разі ненадання підписів, головуючий на засіданні оголосить про припинення діяльності існуючої коаліції, після цього розпочнеться тридцятиденний термін, по завершенні якого у президента може з'явитись можливість розпустити парламент.

"Але згадаймо, що ми скасували місцеві вибори через відсутність коштів у державному бюджеті. Це є дуже поганим прецедентом, бо якщо зараз, навіть гіпотетично, постане питання про дострокові парламентські вибори, то знову ж таки виникає питання, де взяти на них кошти", - зазначив він.

Раніше в середу спікер Верховної ради Володимир Литвин попросив представників коаліції у 10-денний термін надати документи, що підтверджують її існування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування