Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опонент Тимошенко клянеться, що ЦВК працювала по закону

П'ятниця, 19 лютого 2010, 22:11
Дії Центрвиборчкому щодо встановлення результатів виборів були виключно в межах закону.

Про це заявив член ЦВК Михайло Охендовський, даючи пояснення у Вищому адміністративному суді, де слухалася справа за позовом кандидата у президенти Юлії Тимошенко до ЦВК.

"Ми вважаємо, що зі встановленням результатів комісія діяла на підставі та в межах повноважень, передбачених законом про Центральну виборчу комісію", - сказав він.

Крім того, Охендовський заявив, що під час складання протоколу 14 лютого про результати другого туру виборів ЦВК користувалася протоколами усіх окружкомів, і у своїй заяві позивач не спростовує те, що цей протокол ЦВК складений належним чином.

Також позивачем не спростована достовірність жодного протоколу ОВК і дільничних комісій, зазначив член ЦВК.

***

ВАСУ розглядатиме позов Юлії Тимошенко до ЦВК не менш як два дні.

Таку думку висловила член Центральної виборчої комісії Тетяна Лукаш, яка у судовому процесі представляє сторону відповідача, повідомляє УНІАН.

"Я вважаю, що не менше, ніж два дні", - сказала Лукаш.

Відповідаючи на запитання про можливість оголошення колегією суддів Вищого адмінсуду завтра, 20 лютого, остаточного рішення, вона зазначила: "Я не знаю. Я така ж сторона в процесі. Бачите, як зараз важко йде (розгляд) - зараз тільки відбуваються пояснення позивача. Це об'ємна та важлива справа".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування