Черновецькому вже наказали чистити бруд до інаугурації

П'ятниця, 19 лютого 2010, 22:38

Інаугурація Віктора Януковича буде скромною з обов'язковим візитом у Лавру.

Про це заявив Микола Азаров в ефірі каналу "Інтер".

При цьому на слова журналіста, що Ганна Герман сказала, що саме Азаров займається інаугурацією, депутат відповів, що вперше про це чує, і не займається цим питанням.

У той же час Азаров висловив упевненість, що Кабмін усе-таки виділить гроші на інаугурацію.

"Що стосується грошей..., що Кабмін не профінансує урочисті збори в парламенті? Не треба фінансувати. Вони і так відбудуться. Що він не профінансує урочистий прийом? Що не піде на мінімальні витрати для іноземних гостей. Я не уявляю, що це можна зробити. Від Тимошенко можна багато чекати, але не до такої міри", - сказав він.

"Є сценарій церемонії. Скромна церемонія передбачена. Не знаю, які витрати. Але, думаю, скромні", - додав депутат.

За його словами, можливо, усе обмежиться засіданням у Верховній Раді і прийомом.

"Що стосується відвідування Лаври, воно, безумовно, буде. Віктор Федорович - глибоко віруюча людина, та й команда довкола нього таких же приблизно переконань. Безумовно, відбудеться богослужіння", - пообіцяв Азаров.

Він також обурився станом центральних вулиць Києва перед інаугурацією.

"Я от буквально вчора проїжджав повз Кабінет міністрів по вулиці Садовій. І дивився на це з погляду майбутньої інаугурації і приїзду гостей. І звернув увагу, що навколо Кабміну гори брудного снігу. Якби біля мого будинку лежало стільки брудного снігу, я б як називався? Поганий господар", - обурився Азаров.

"Щодня повз це проїжджає прем'єр, віце-прем'єр, міністр Кабінету міністрів... Вони що цього не бачать? Виходить, вони погані господарі. Гарний хазяїн не може не звернути на це уваги", - продовжив він.

Азаров також повідомив, що вже "подзвонив Черновецькому, і сказав, що треба упорядкувати центр міста, а то соромно буде".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування