ТИМОШЕНКО ВІДКЛИКАЛА ПОЗОВ ІЗ СУДУ

Субота, 20 лютого 2010, 09:17

Юлія Тимошенко відкликає позов до ЦВК з Вищого адміністративного суду України.

"Ми не бачимо змісту в подальшому розгляді позову і з урахуванням формального розгляду судом наданих нами доказів, ми відкликаємо свій позов", - заявила Тимошенко в суді в суботу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Саме тому, що Центральна виборча комісія в своїй бездіяльності, у своєму незвертанні уваги на аргументи і докази по суті і спотворила результати виборів в повному обсязі. І тому непростий підрахунок арифметичний голосів, ми сподівалися, буде розглянуто в суді", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що в п'ятницю суд відмовився долучити докази щодо включення до Державного реєстру виборців людей, а також масового внесення до списків виборців померлих осіб.

"Фактично було відмовлено вивчати та досліджувати доказову базу, на якій грунтується позов, звівши функції ЦВК по підведенню результатів голосування до суто арифметичного підбиття підсумків без жодного підтвердження їх обґрунтованості",- зазначила вона.

"За таких обставин ми просто не бачимо сенсу продовжувати розгляд цієї справи. Враховуючи вище викладене, керуючись ч. 1 ст. 155 Кодексу адміністративного судочинства України та з огляду на небажання встановлення об'єктивної істини у справі, через формальний підхід до позову, ми відкликаємо подану заяву", - заявила Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Суд пішов у дорадчу кімнату для ухвалення рішення за заявою Тимошенко про відкликання позову.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування