У Януковича поки сперечаються, куди його відправити

Вівторок, 23 лютого 2010, 14:00

 

Новий президент Віктор Янукович особисто ухвалить рішення стосовно того, в яку країну він здійснить свій перший закордонний візит в якості глави держави.

Про це заявила заступник голови Партії регіонів, народний депутат Ганна Герман під час прямої телефонної лінії з читачами газети "Известия в Украине".

Герман зауважила, що зараз в оточенні Януковича триває дискусія з приводу того, куди новообраний президент має здійснити свій перший закордонний візит: у Брюссель чи в Москву.

"Необхідно чекати, що скаже президент: що буде більш корисним і важливим для країни", - зазначила народний депутат і висловила впевненість, що Янукович знайде правильне рішення.

Говорячи про мету і завдання візиту Януковича в Росію, Герман висловила думку, що головним питанням порядку денного цього візиту буде зниження ціни на газ.

Як повідомлялося, 20 лютого у прес-службі Кремля за підсумками телефонної розмови президента Росії Дмитра Медвєдєва з Януковичем повідомили, що Янукович вперше відвідає Росію як Президент України в першій декаді березня.

Джерела в Брюсселі, близькі до керівництва ЄС, повідомили, що на Януковича очікують в Брюсселі 1 березня.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування