Литвин розповів, чому в останні дні не піднімає слухавку

Середа, 24 лютого 2010, 12:26

На церемонію інавгурації новообраного президента Віктора Януковича запрошені всі колишні президенти, голови Верховної Ради та керівники урядів.

 Про це повідомив в інтерв’ю журналістам спікер парламенту Володимир Литвин, передає УНІАН.

 Він зазначив, що на церемонію інавгурації Януковича також запросили нинішнього прем’єр-міністра Юлію Тимошенко та членів уряду.

 Водночас Литвин не зміг відповісти на запитання, чи підтвердила Тимошенко свою участь в інавгурації. За його словами, такими питаннями парламент не займається.

 Литвин також повідомив, що на церемонію запрошені представники дипломатичного корпусу, керівники церков, голови обласних рад.

 Він додав, що оскільки кількість місць в сесійній залі парламенту та в ложах обмежена, "ми вимушені були потіснити журналістів". (Журналісти в четвер не зможуть потрапити в ложу преси, а будуть спостерігати за інавгурацією на моніторах, виставлених в коридорі третього поверху)".

 "Я розумію, що з журналістами псувати стосунки все одно що з тещею, але все ж таки можливості обмежені", - пожартував Литвин.

 Він повідомив, що в останні дні не відповідає на телефонні дзвінки, оскільки виявилося "багато бажаючих підтримати і постояти поруч з новообраним президентом".

 Спікер додав, що через приймальню таких людей відсилають до служб новообраного президента. Він також пожартував, що ті, хто дзвонять, "не стільки хочуть запрошення у ВР, скільки на прийом в Український дім".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування