Янукович прочитав з листка, що треба випити. А гостям не налили

Четвер, 25 лютого 2010, 13:55

Президент Віктор Янукович переконаний, що Україна вийде на шлях стабільного розвитку "з допомогою друзів".

 Про це він заявив, виступаючи під час прийняття президентом глав іноземних держав, глав урядів, парламентів та дипмісій, акредитованих в Україні.

 "Для подолання величезних проблем, з якими зіткнулося людство і Україна у нас обмаль часу", - зазначив Янукович.

 "Як новообраний президент України я цілком усвідомлюю, як не простобуде подолати економічну і соціальну ерозію, спричинену як загальносвітовою кризою, так і причинами суто українськими", - наголосив президент.

 "З допомогою друзів, яких у нас так багато, моя держава вийде на шлях стабільного економічного розвитку та суспільного прогресу", - вважає він.

 "Дозвольте мені підняти цей келих за наше спільне процвітання", - сказав Янукович, стоячи без келиха і читаючи промову з листа.

 "За наших друзів в усьому світі хочу підняти цей келих, які радітимуть нашим успіхам і завжди прийдуть на допомогу, якщо в цьому виникне потреба", - продовжив він.

 "Безумовно, за нашу красиву, улюблену Україну, яка готова внести гідну частку в загальну справу економічного та соціального поступу, протидії всім загрозам, які в цьому  перешкоджають. Нехай Господь Бог нам допомагає в цьому", - додав президент.

 Після цього Януковичу принесли келих шампанського, і він сказав: "Запрошую вас підняти спільно цей келих". При цьому серед присутніх в залі келих був тільки у Януковича, а офіціанти тільки через деякий час почали роздавати шампанське гостям.

 Потім Янукович пішов в зал, спілкуватися з гостями. Зокрема, він досить довго розмовляв та жартував з міністром закордонних справ Петром Порошенком.

 Крім того, у залі між собою спілкувалися екс-президент Леонід Кучма, бізнесмен Віктор Пінчук та екс-посол РФ в Україні Віктор Черномирдін. Також тепло привіталися та поцілувалися спікер Держдуми РФ Борис Гризлов та президент Білорусі Олександр Лукашенко. З Кучмою він трикратно розцілувавася.

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування