НУНС ВЖЕ ПРИЛЮДНО ТОРГУЄТЬСЯ З ТИМОШЕНКО ЗА КРІСЛО

П'ятниця, 26 лютого 2010, 15:57

Намагання БЮТу будь-якою ціною зберегти за Юлією Тимошенко посаду прем’єр-міністра може призвести до розвалу чинної парламентської коаліції.

Про це заявив голова фракції "Наша Україна-Народна Самооборона" Микола Мартиненко, коментуючи заяви БЮТ щодо "торгів за посаду прем’єра, повідомляє прес-служба НУНС.

"Політична поведінка Блоку Юлії Тимошенко завжди відрізнялась політичним егоїзмом та цинізмом. Ми вже були свідками того, як за спинами партнерів по коаліції БЮТ майже домовився з Партією регіонів про розподіл країни на двох, анітрохи не переймаючись жодними зобов’язаннями – ні політичними, ні моральними", - нагадав він.

"Останні намагання БЮТ перекласти відповідальність за розвал коаліції на своїх політичних партнерів стало черговим свідченням таких подвійних стандартів", - відзначив Мартиненко.

"Очевидно, що в нинішніх політичних і соціально-економічних реаліях ні про яке прем’єрство Юлії Володимирівни Тимошенко вже йтися не може. Тому депутати "НУ-НС" запропонували модель збереження чинної коаліції. Але БЮТ виявився не готовий заради єдності демократичних сил піти на таку "велику жертву", як посада прем’єр-міністра", - заявив він.

"Натомість ми почули низку хамських неаргументованих випадів на адресу нашої фракції та її окремих депутатів. Саме фракцію "НУ-НС" бютівці намагаються зробити крайньою і звинуватити в розвалі коаліції", -  наголошує він.

При цьому Мартиненко стверджує, що для НУНС посада голови уряду не є найбільшою цінністю в житті.

Попри всі випади з боку представників БЮТ на адресу "НУ-НС", наша пропозиція про збереження коаліції через зміну прем’єр-міністра залишається в силі", - наголосив голова фракції "НУ-НС".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування