Ставнійчук пояснила, чому дочекалась Януковича

Субота, 27 лютого 2010, 11:54

Заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук написала заяву про відставку.

Про це вона повідомила в суботу, передає УНІАН.

Вона написала заяву тільки 25 лютого, тому що керувалась основним принципом функціонування держави - безперервністю влади, принципом правонаступництва.

"З огляду на те, що в адміністрації президента предметом моєї діяльності були чи не основні повноваження президента, зокрема, повноваження, пов’язані із законодавчою діяльністю... напрацюванням правових позицій президента, в тому числі правовими позиціями президента у КС, з питаннями представлення інтересів президента у судах загальної юрисдикції, - тому, виходячи з державницької позиції, я вважала за необхідне забезпечити безперервність діяльності інституту президента", - сказала Ставнійчук.

Вона підкреслила, що прийняла рішення виконувати свої обов’язки, поки не передасть всю наявну інформацію та документацію новому керівництву адміністрації президента.

За словами Ставнійчук, після того, як у неї з’явилась можливість ввести в курс справ нове керівництво адміністрації президента, нею була написана "заява про відставку з етичних міркувань".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування