Кириленко: Якщо виграє Янукович, ми не будемо ні в якій коаліції

Четвер, 4 лютого 2010, 20:01
 

Партія "За Україну!" не має наміру бути в будь-якій коаліції, якщо вибори президента виграє Віктор Янукович.

Про це заявив лідер партії В'ячеслав Кириленко в ефірі "5 каналу".

Коментуючи намір представників Партії регіонів ухвалити закон про застосування російської мови в окремих регіонах і що в цьому допоможуть депутати, які голосували за закон про вибори, він сказав:

"Очевидно, вони страждають на ураження політичного розуму. Бо ми за такі зміни не проголосуємо ніколи".

"Партія "За Україну!" не входить до цієї коаліції, тому ми нічим не зобов'язані правлячій коаліції... Так само "За Україну!" не збирається входити в будь-яку коаліцію, в тому числі з Партією регіонів, якщо раптом Янукович виграє вибори", - додав Кириленко.

Інша річ, зауважив він, що "БЮТ вже сам це пророкує і каже про якісь коаліції, що все пропало, що готуються фальсифікації".

"Працювати треба! І відповідати за свою політику. Цей другий тур у такому складі, як його маємо, це зла гримаса української долі. Він не повинен був бути таким", - заявив Кириленко.

Коментуючи слова Юлії Тимошенко про намір вивести людей на Майдан у разі фальсифікації виборів, депутат заявив:

"Повтор подій 2004 року абсолютно точно не можливий. Але якщо будуть фальсифікації, то з цим, безумовно, треба боротися і в день голосування, і після, щоб унеможливити їх врахування під час підбиття підсумків виборів".

"Але прорахувати наперед ці фальсифікації, я вважаю, не дуже серйозним. Треба боротися за перемогу, переконувати людей і не робити вигляд, що хтось вже програв, а хтось виграв. Я так не вважаю", - зауважив Кириленко.

"Хоча я вважаю, що вибір України - це альтернатива, яка, на жаль, так і не відбулася. А ті, хто на неї претендував, цю ідею по суті дискредитували своїми діями, висловлюваннями і нечіткою позицією", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування