Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС поставили коаліційний ультиматум – визначитись до вечора

Середа, 10 березня 2010, 12:58

Фракція НУНС має визначитися зі своєю участю в коаліції до кінця дня середи.

Про це заявив член НУНС Роман Зварич після зустрічі фракції з уповноваженим до коаліційних переговорів "регіоналом" Миколою Азаровим.

За словами Зварича, жодних конкретних пропозицій від Азарова не прозвучало, "за винятком фактично у легкій формі висловленого ультиматуму".

"Було сказано, що фракція має визначитися до кінця сьогоднішнього дня", - сказав Зварич.

"Якщо не буде позитивного рішення, то зі слів Миколи Азарова я зрозумів, що завтра буде сформована і оголошена коаліція і буде внесена його кандидатура на посаду прем'єра. Це однозначно", - додав депутат.

За словами Зварича, питання відносно формування коаліції та висування Азарова прем'єром "вже зараз не виключає жодних сумнівів". "Вже зараз з його вуст ми чітко зрозуміли, що його кандидатура буде винесена на голосування", - додав він.

За словами депутата, Азаров категорично відкинув ідею щодо розгляду на прем’єрську посаду кандидатури від фракції НУНС. "Вони (Партія регіонів) не готові на цю тему взагалі проводити будь-які розмови та дискусії", - зауважив він.

"Насправді, пропозиція озвучена майбутній прем’єром звелася до одного: Здавайтесь, здавайтесь в полон, і ми з вами будемо готові співпрацювати", - пояснив Зварич.

За свідченнями представників секретаріату фракції, у зустрічі з Азаровим взяли участь близько 40 депутатів НУНС.

Зварич повідомив, що засідання фракції НУНС відбудеться о 18 годині. Однак пізніше інший член НУНС Юрій Кармазін уточнив, що засідання відбудеться у четвер о 9.15. 

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування