Вінський не проти, щоб Янукович його використав

Середа, 10 березня 2010, 21:55

Йосип Вінський готовий обійняти посаду у Раді нацбезпеки та оборони, якщо отримає повноваження для завершення реформ у Мінтрансі.

Про це екс-міністр транспорту заявив в ефірі 5 каналу, коментуючи інформацію про те, що йому запропонували обійняти посаду заступника секретаря РНБО з економічних питань.

"У Мінтрансі ми започаткували дуже багато реформ. Дуже серйозних реформ, пов’язаних і з залізницею, і з Автодором, і з Укрпоштою, з морськими портами, з авіапортами. Тимошенко ці реформи не дала мені змоги реалізувати", - зазначив Вінський.

"В мене ще не було зустрічі з президентом. Думаю, що вона найближчим часом буде", - сказав він.

"Якщо в ході цієї розмови президент дасть мені повноваження, що я міг би (отримати) цю посаду, щоб завершити ті реформи, які потрібні в системі Мінтрансу, то я готовий на певний період часу направити свої зусилля", - зазначив екс-міністр.

Водночас Вінський наголосив, що не претендує на посаду міністра транспорту.

"В складі РНБО є структура, яка займається економічними проблемами...Якщо я буду бачити, що такі можливості мені будуть надані, що я можу використати свій досвід для інтересів держави, то я, очевидно, буду погоджуватися", - наголосив екс-міністр.

Коментуючи свої заяви про те, що його політична сила зробить все можливе, щоб не допустити обрання президентом Віктора Януковича, Вінський сказав: "Змінилося все".

"Виборці прийняли рішення і підтримали Януковича. Він обраний президентом України. Я не підтримую його обрання, він про це знає, це не був секрет", - наголосив екс-міністр.

"Я не є членом Партії регіонів, я не є прибічником цієї політичної структури, але якщо як державного чиновника, як міністра мене захочуть використати, то, очевидно, я буду готовий", - заявив Вінський.

Також він наголосив, що Петро Порошенко має залишитися на посаді міністра закордонних справ.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News