Тимошенко: в уряд прийшло РУЕ, і повертається "азаровщина"

Четвер, 11 березня 2010, 12:41


Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що в Україну "повертається азаровщина".

Про це вона сказала на прес-конференції у четвер, коментуючи призначення нового Кабінету міністрів на чолі з Миколою Азаровим.

"Аналізуючи склад уряду і аналізуючи фігуру прем’єра, я можу сказати... в Україну повертається азаровщина", - сказала Тимошенко.

"Ви дуже добре пам’ятаєте, з чим це було пов’язано: з мегакорупцією, розкраданням стратегічної державної власності, пригнобленням малого і середнього бізнесу, з руйнацією стратегії розвитку держави", - зазначила вона.

"Ніяких реформ я щось не припомню, які відбувалися під час азаровщини, - тільки нищення економіки держави", - наголосила екс-прем’єр..

Тимошенко також заявила, що новопризначений уряд "повністю складений з олігархів нашої держави".

"Вся олігархія представлена в уряді або безпосередньо лідерами кланів, або їхніми ставлениками", - сказала лідер БЮТ

"Я можу спрогнозувати, що перше, чим вони займуться, – це розподілять між собою фінансові потоки, розподілять між собою для тіньової приватизації стратегічні об’єкти, розповідять між собою надра – і почнуть примножувати свої олігархічні статки", - впевнена Тимошенко. 

"До речі, наскільки я знаю, "РосУкрЕнерго" в повному складі прийшло в уряд Януковича. Тепер, я так розумію, що ідеологія життя "РосУкрЕнерго" – а це забрати у держави все – стане концепцією життя і уряду", - заявила вона.

"Я була дуже здивована, коли ідеологи, засновники і тіньові власники РУЕ опинилися на ключових посадах в уряді (Азарова)", - обурилася Тимошенко.

Екс-прем’єр зазначила, що перебуваючи в опозиції зробить усе, щоб ті, хто прийшов до влади, "не відчули своєї абсолютної можливості забрати у держави все, що їм подобається".

Також за словами Тимошенко опозиція пропагуватиме справжні реформаторські законопроекти.

 "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування