Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє не пустити Україну в організації, що обмежують її незалежність

Четвер, 11 березня 2010, 12:43

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що опозиція не допустить вступу України у будь-які міжнародні організації, які обмежуватимуть її суверенітет.

Про це вона сказала на прес-конференції у четвер, відповідаючи на питання, як вона ставиться до зовнішнього вектора команди Віктора Януковича.

"Я спостерігала за тим, як він (Янукович) заплутався між двома регіонами світу. Поплутав і пріоритети, і назви держав, і назви просторів. Але, думаю, його навчать за пару років і він все ж таки буде це розрізняти", - сказала Тимошенко.

Вона наголосила, що однією зі стратегій опозиції буде "недопущення вступу України у будь-які міжнародні об’єднання, які суперечать стратегії європейської інтеграції".

"І тут ми будемо дуже пильно стежити. Ми не допустимо вступ України у будь-які міжнародні організації, які будуть обмежувати наш державний суверенітет, наші права як незалежної держави", - сказала Тимошенко.

"Один з напрямків нашої роботи – це захистити незалежність України на період досить важкого управління Януковичем і його оточенням", - додала вона.

При цьому Тимошенко сказала, що головним завданням опозиції буде домогтися підписання угоди про політичну асоціацію і зону вільної торгівлі з ЄС.

"І ми будемо стежити за тим, щоб підготовка до підписання цього документу йшла динамічно і завершилася підписанням", - сказала вона.

Тимошенко також пообіцяла, що її політична сила боротиметься з владою "виключно політичними засобами - всіма, які потрапляють у демократичну систему роботи опозиції".

На уточнення, що це будуть за засоби – "майдани, блокування рішень, трибуни", - Тимошенко відповіла:

"Я думаю, що більшість засобів ви перерахували".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...