Тігіпко просить не робити з Цушка трагедію

П'ятниця, 12 березня 2010, 15:01

Віце-прем`єр Сергій Тігіпко вважає, що не потрібно драматизувати ситуацію з призначенням Василя Цушка на посаду міністра економіки.

Про це він заявив на прес-конференції у п’ятницю, повідомляє УНІАН.

Тігіпко зазначив, що склад Міністерства економіки дуже сильний, а Цушко чудово впорається з адміністративною і управлінською роботою в міністерстві.

"Ви маємо добре розуміти, що міністр - це політичне призначення. Міністр - це не завжди має бути суперфахівець. Перш за все - це адміністратор", - заявив Тігіпко.

"Я можу сказати, що Міністерство економіки сьогодні дуже професійне. З багатьма людьми я ще працював, коли був міністром – дуже професійні кадри. Це запорука того, що в Кабміні є сильне міністерство. Цушко, я впевнений, буде сильним адміністратором. Він знає, що таке міністерство, що таке обладміністрації. Як адміністратор він впорається. Все решта - уважно слухатиме фахівців, навчиться якимсь речам", - додав він.

При цьому він нагадав, що Цушко багато років працював у профільних комітетах Верховної Ради. "В цілому ситуацію він досить непогано розуміє", - вважає Тігіпко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування