Ляшко упевнений, що Тимошенко – "наше все"

Вівторок, 16 березня 2010, 11:45

Фракція БЮТ зібралася на своє засідання для обговорення принципів формування опозиційного уряду.

Про це у вівторок повідомляє сайт Тymoshenko.ua.

"Тема засідання фракції БЮТ – створення опозиційного уряду, уряду майбутнього і обговорення кандидатур на посади опозиційних міністрів", - повідомив перед початком депутат Олег Ляшко.

При цьому Ляшко заявив, що Юлія Тимошенко попри те, що наразі не обіймає жодної державної посади, залишається лідером об’єднаної демократичної опозиції, яка постійно контролюватиме дії чинної влади. 

"Юлія Тимошенко, незалежно від того, яку посаду вона займає або взагалі не займає, як казав класик, "наше все". У Тимошенко достатньо авторитету і поваги в суспільстві, щоб бути центром всіх подій в країні, не займаючи жодної державної посади", - підкреслив народний депутат, додавши: "Тимошенко є лідером команди, а посади – це вже неважливо". 

Ляшко також повідомив, що на своєму засіданні фракція БЮТ обговорить питання присутності лідера об’єднаної демократичної опозиції Юлії Тимошенко на пленарних засіданнях Верховної Ради. 

"Оскільки Юлія Володимирівна, на жаль, не є депутатом, чи на щастя, бо там насправді дуже важка атмосфера, і нормальній людині складно працювати у залі Верховної Ради, я думаю, що зараз будемо на фракції шукати варіанти, яким чином розв’язати", - підкреслив він. 

"Питання щодо присутності Юлії Тимошенко у Верховній Раді вирішується. Куди вони дінуться? Хай спробують не допустити лідера опозиції і лідера блоку у Верховну Раду", - додав Ляшко. 

Він також нагадав, що будь-яка особа може бути присутньою на пленарному засіданні парламенту, якщо вона отримала відповідне запрошення від депутатів.

"Юлія Тимошенко не народний депутат, але на запрошення будь-яка особа може прийти до Верховної Ради. І Юлія Володимирівна буде там на запрошення нашої фракції", - зазначив Ляшко. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...