Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман: Таке враження, що Янукович народився президентом

Середа, 17 березня 2010, 11:45

Заступник голови адміністрації президента Ганна Герман стверджує, що в поведінці Віктора Януковича нічого не змінилося після його приходу на Банкову.

"Таке враження, що він народився президентом. Нічого не змінилося. Він має такий же, як і раніше, стиль керівництва - так само не поспішаючи, але точно приймає рішення, так само багато вимагає від людей. Він поводить себе, як і раніше. І це - єдине, що допомагає адаптуватися, тому що для мене ці стіни - трохи чужі", - сказала Герман в інтерв'ю "Острову".
 
На запитання, о котрій годині починається робочий день президента і о котрій закінчується, вона відповіла:

"Я приходжу о дев'ятій - президент уже тут. А з роботи ми йдемо тоді, коли закінчуємо все, що запланували на цей день. У нас немає тут розкладачок, як у Юлії Володимирівни. Кожен працює ефективно в свій робочий час. Я інколи йду о восьмій, іноді - о дев'ятій, іноді - о десятій, а іноді - о шостій".

На уточнення, до якої години працює Янукович, Герман зазначила:
 
"Як коли. Він може піти о восьмій, о дев'ятій, о сьомій. Але графік у нього - дуже напружений".

Говорячи про свої стосунки з головою адміністрації Сергієм Льовочкіним, Герман сказала, що у них "нормальні контакти, ділові, і повне взаєморозуміння".

На питання, чому головою адміністрації став саме він, адже цю посаду міг посісти Олександр Лавринович, Герман відповіла:

"Я думаю, що це рішення було ухвалено з самого початку. Сумніваюся, що були варіанти. Сергій дуже добре знає ці стіни. А в цих стінах потрібно було відразу працювати - з першої хвилини після того, як президент прийняв присягу, почалися двосторонні зустрічі. Не було часу на адаптацію".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування