Тимошенко лише в опозиції згадала про бюджет

Середа, 17 березня 2010, 12:15

Перше засідання опозиційного уряду може відбутися вже наступного тижня.

Таке побажання висловила в середу лідер БЮТ Юлія Тимошенко, представляючи тіньового прем’єра у ВР.

"Я б хотіла, щоб через тиждень відбулося перше засідання опозиційного уряду, і я хотіла б, щоб ми почали з ключових питань"

За словами Тимошенко, опозиційний уряд буде сформований "не на галузевій а на функціональній основі" і стане підґрунтям для формування реального уряду після її повернення до влади.

"Він стане основою формування реального уряду, коли наша команда повернеться до влади. А я переконана, що влада Януковича не на довго. У мене немає в цьому жодних сумнівів",  - зазначила Тимошенко.

Вона також розповіла, що наразі тіньовий кабмін має зайнятися розробкою законопроекту про засади внутрішньої та зовнішньої політики, внести проект бюджету на поточний рік, який був забракований в часи її урядування, а також наполягати на прийнятті 200 урядових законопроектів, розроблених в той самий час.

"Окремо опозиційний уряд буде відслідковувати кожен крок Януковича і Азарова щодо поводження з державною власністю. Це буде окрема тема, по якій ми будемо проводити моніторинг усіх дій влади, і ми не допустимо повернення часів, які називалися "азаровщиною", коли у держави забиралася без будь-яких правил і обмежень стратегічна власність", - сказала вона.

Як відомо, уряд Тимошенко подав бюджет на 2010 рік лише у жовтні 2009 року, який був відхилений Верховною Радою.

Зміни до бюджету-2009, які Тимошенко обіцяла подати до парламенту у березні 2009 року, так і не були подані.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування