Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєву віддали газ і космос, а Тігіпко буде євроінтегратором

Четвер, 18 березня 2010, 15:59

Уряд розподілив повноваження віце-прем'єр-міністрів.

 Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду.

 Так до компетенції першого віце-прем’єр-міністра Андрія Клюєва належать питання: підготовки та виконання програми діяльності уряду; інвестиційно-інноваційної політики в реальному секторі економіки; ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи; паливно-енергетичного комплексу.

 Також він опікуватиметься питаннями розвитку енергоринку, електроенергетики, вугільної, газо- та нафтодобувної галузі; енергозбереження, космічної діяльності; транспорту і зв’язку; розвитку торговельно-економічного співробітництва з країнами СНД та зв’язками з Верховною Радою.

 До компетенції віце-прем’єр-міністра Бориса Колеснікова належать питання: екологічної безпеки; використання та охорони природних ресурсів; регулювання земельних відносин; діяльності засобів масової інформації, розвитку інформаційної сфери; фізичної культури і спорту, Євро-2012.

Володимир Семиноженко займатиметься питаннями охорони здоров’я; освіти; науково-технічної та інноваційної політики; інтелектуальної власності; реклами, благодійництва та гуманітарної допомоги; соціальної політики; забезпечення захисту суспільної моралі; державної мовної політики тощо.

 До компетенції Володимира Сівковича належать питання: забезпечення державного суверенітету, обороноздатності та національної безпеки; ресурсного забезпечення військових формувань і правоохоронних органів; функціонування оборонно-промислового комплексу; реалізації надлишкового військового майна;правоохоронної діяльності, запобігання та протидії корупції.

До компетенції Володимира Слаути належать питання: розвитку агропромислового комплексу; створення інфраструктури продовольчого ринку, забезпечення продовольчої безпеки держави; меліорації земель.

Віктор Тихонов в уряді опікуватиметься питаннями розвитку регіонів; адміністративно-територіальної реформи; реформування органів виконавчої влади; житлової політики та реформи житлово-комунального господарства.

До компетенції Сергія Тігіпка належать питання: проведення економічних реформ, формування позитивного інвестиційного іміджу України; приватизації державного майна; міжнародної інтеграції, зокрема СОТ, співробітництва з міжнародними організаціями та іноземними державами; координації політики інтеграції України до ЄС; євроатлантичної інтеграції України; співробітництва з Радою Європи.

Також він опікуватиметься питаннями взаємодії Кабінету Міністрів з Національним банком, Ощадбанком, Укрексімбанком та іншими банками, Торгово-промисловою палатою, фондовими та валютними біржами.

До компетенції Анатолія Толстоухова належать питання: координації діяльності органів виконавчої влади; контролю за виконанням органами виконавчої влади актів законодавства тощо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування