Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шанси відправити Табачника у відставку зменшилися?

П'ятниця, 19 березня 2010, 10:50

Після кадрових призначень в Міносвіти малоймовірно, що у Верховній Раді знайдеться достатня кількість депутатів, які проголосують за відставку Дмитра Табачника.

Таку думку висловив віце-спікер, БЮТівець Микола Томенко у п’ятницю в коментарі УНІАН.

Фракція БЮТ наполягатиме на розгляді парламентом питання про відставку Табачника, зауважив Томенко.

"Водночас після вчорашніх кадрових призначень вірогідність позитивного розгляду цього питання суттєво зменшилася", - вважає він.

За словами віце-спікера, враховуючи, що "заступником міністра освіти та науки став чоловік голови Ради партії колишнього президента Віктора Ющенка "Наша Україна", можна вважати, що як мінімум команда Ющенка не буде в числі тих, хто голосуватиме за відставку".

Як відомо, 11 березня разом з іншими членами уряду Табачника було призначено на посаду міністра освіти і науки України.

12 березня у парламенті було зареєстровано проект постанови про звільнення Табачника. Ініціатором документу є депутат від блоку НУНС, голова депгрупи "За Україну!" В’ячеслав Кириленко.

16 березня фракція БЮТ заявила, що вимагатиме від Верховної Ради на найближчому засіданні в першочерговому порядку розглянути питання про відставку Табачника з посади міністра освіти і науки.

17 березня Кабінет міністрів своїм розпорядженням призначив Віктора Івченка заступником міністра освіти і науки України. Івченко – чоловік голови Ради партії "Наша Україна" Віри Ульянченко, яка очолювала секретаріат президента Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування