Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович дав 60 днів, щоб знайти нове дихання

Понеділок, 22 березня 2010, 15:30

Президент Віктор Янукович поставив завдання підготувати не пізніш ніж упродовж 60 днів проект програми економічних реформ.

Як передає УНІАН, на цьому Янукович наголосив під час першого засідання Комітету з економічних реформ, яке відбулося у понеділок в адміністрації президента.

"Перший проект програми економічних реформ повинен бути підготовлений не пізніше, ніж за 60 днів. Немає права марнувати жодного дня. Потрібно використовувати кризу для глибоких і системних реформ як шанс для модернізації економіки", - наголосив президент.

Він відзначив, що пріоритетними напрямками такої програми повинні стати забезпечення сталого економічного розвитку, формування комфортного бізнес-клімату та залучення інвестицій; технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури; створення умов для економічного розвитку регіонів.

"Безумовно, що кілька останніх років Україна стояла перед вибором: або сценарій стагнації і життя одним днем – і ми знаємо, що при цьому були присутні популістські обіцянки, або глибинні реформи і якісний ривок уперед у національному розвитку", - сказав Янукович і зауважив, що минула влада "зруйнувала в Україні стабільність і державний механізм управління".

"Зараз ми прийшли до влади, щоб дати країні зміни, дати нове дихання. Ми відкриємо людям нові перспективи через повноцінні реформи. Я впевнений, що ми вийдемо з кризи сильнішими і зробимо якісні реформи на шляху до стратегічної мети – через десять років увійти до двадцятки найрозвиненіших країн світу", - підкреслив президент.

Янукович також зазначив, що реформи будуть проводитися з дотриманням принципів публічності, реалістичності, професіоналізму і системності, а також з орієнтуванням на результат, а не на процес

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування