Янукович доручив реалізувати його домовленість з Москвою

Вівторок, 23 березня 2010, 12:15

Президент Віктор Янукович доручив центральним органам виконавчої влади забезпечити виконання домовленостей, досягнутих під час його офіційного візиту до Росії.

Про це повідомляє пресс-служба президента.

Завдання президента насамперед стосуються активізації українсько-російських економічних відносин; розробки довгострокових програм взаємодії України та РФ за конкретними перспективними напрямками; реалізації спільних проектів в енергетичній, транспортній, авіакосмічній сферах.

Янукович, зокрема, доручив ґрунтовно опрацювати питання налагодження співробітництва з РФ у контексті забезпечення ядерним паливом українських АЕС, створення виробництва ядерного палива, співпраці у спорудженні енергоблоків; інтеграції та розбудови транспортних систем; участі України в російському проекті ГЛОНАСС; активізації контактів між прикордонними регіонами.

Окрему увагу президент звернув на важливість підготовки до відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та вирішення питання поліпшення соціального захисту українських ветеранів (у тому числі за кордоном). 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування