Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко збирається очолити партію і має декілька "надзавдань"

Четвер, 25 березня 2010, 09:33

Екс-президент Віктор Ющенко планує повернутися до політичної діяльності й очолити свою партію.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна", відповідаючи на запитання про це.

"Так. Зараз ведеться робота над цим. У партії будуть реформи. Які – скажу після з'їзду", - сказав Ющенко.

На запитання, у якому форматі партія "Наша Україна" братиме участь у виборах, екс-президент сказав: "Це не питання сьогоднішнього дня".

"Скажіть, ви знаєте, за якою моделлю будуть проходити вибори в місцеві органи влади й у Верховну Раду – за мажоритарною чи пропорційною? Я не знаю. Але ж від цього залежить тактика передвиборної кампанії", - пояснив він.

На запитання ж, як він планує конкурувати з іншими націонал-патріотичними партіями, Ющенко відповів: "Якщо коротко – є тільки один спосіб зберегти патріотичний рух – консолідація".

Екс-президент також розповів, чим буде займатися на посаді голови наглядової ради "Мистецького арсеналу".

"Нам потрібно вивести "Арсенал" на той рівень, який дозволив би провести на його території в 2011 році фінальне жеребкування Євро-2012. Для цього вже в 2010 році нам необхідно ввести в експлуатацію першу частину "старого "Арсеналу", - сказав Ющенко.

"У мене є декілька надзавдань, пов'язаних із "Арсеналом", головна з яких – відновити фінансування у 2010 році. У 2009 році, до речі, нога будівельника туди практично не ступала. Тому я щодня проводжу консультації з людьми, від яких залежить фінансування проекту", - розповів він.

На запитання, чи не буде наглядова рада займатися й іншими національними проектами, приміром, Батурином, Ющенко сказав: "Ні, цього не планується".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...