Бродський хоче більше брати зі спрощенців

Четвер, 25 березня 2010, 16:59

У Деркомпідприємництва думають підвищити податок для працюючих за спрощеною системою оподаткування.

Про це заявив глава комітету Михайло Бродський у четвер на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

У той же час він виступає за п'ятирічне звільнення від податків сімейного бізнесу.

"Малий бізнес у моєму розумінні - це сімейний бізнес, це коли ти заходиш у кав’ярню, а там написано: "У Петра", "У Васі", "У Фєді"... ти приходиш до нього в гості, його родина тримає кафешку, вони самі усе там роблять, самі миють посуд, самі прибирають і самі заробляють собі на життя. П'ять років ми не повинні їх чіпати", - сказав Бродський, повідомляє Лігабізнесінформ.

Що стосується податку з інших підприємців, що працюють на спрощеній системі, на думку Бродського, це питання потрібно передати в компетенцію місцевих органів влади.

"Ми зробимо якусь шкалу, це буде моя пропозиція, від 200 гривень... і обмежимо якоюсь сумою і скажемо: місцеві органи влади, будь ласка, самі ухвалюйте рішення...", - заявив він

"Якщо над підприємцями знущаються місцеві чиновники, підвищити буде складно, буде бунт у місті, а якщо все добре, усі задоволені, вони зустрінуться, переговорять і потроху почнуть піднімати цей податок самі. Але не відразу. Спочатку ми знімемо всі перевірки, скоротимо документообіг, змусимо всі регуляторні акти скасувати", - сказав Бродський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...