Бондаренко розповіла, за що її чоловіка приставили до Шуфрича

П'ятниця, 26 березня 2010, 16:01

"Регіоналка" Олена Бондаренко вважає, що її чоловік заслужив посаду заступника голови МНС, оскільки має величезний досвід "польової" та наукової роботи у галузі надзвичайних ситуацій.

Про це вона заявила в інтернет-конференції на ЛІГА.net, відповідаючи на запитання читачів, за які заслуги її чоловік отримав високу посаду.

"Перш ніж ставити такі питання, зайдіть на сайт МНС і прочитайте "об'єктивку" Бондаренка Андрія Юрійовича. Кадровий офіцер, який очолював більше трьох років найбільший гарнізон найпроблемнішої області в Україні, кандидат технічних наук, викладав у вузі такі дисципліни, як охорона праці, аерологія та кліматологія", - сказала Бондаренко.

"Людина, яка займалася на профільній кафедрі проблематикою техногенних катастроф, може й має займати не лише таку посаду, але і вищу. До чого тут сімейний стан" - додала вона.

За словами Бондаренко, аналогічне питання, у такому випадку, можна поставити відомому лікарю Ользі Богомолець, яка належить до відомої династії українських лікарів, та й взагалі всім фахівцям, які разом зі своїми родичами займалися спільною справою.

Як відомо, чоловік Бондаренко і син заступника голови адміністрації президента Ганни Герман Микола Коровіцин були призначені заступниками міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News