Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє розігнати Раду, якщо...

Понеділок, 29 березня 2010, 19:11

Президент Віктор Янукович наполягає на об’єктивному, справедливому і швидкому рішенні Конституційного Суду щодо новоствореної коаліції.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

"Президент ніколи не піде на порушення Конституції і буде діяти чітко за законом. Що стосується рішення КС щодо легітимності новоствореної коаліції, то президент прийме будь-яке рішення суду", - йдеться у повідомленні.

"І у випадку, якщо Конституційний Суд ухвалив би рішення, яке ставило б під сумнів легітимність коаліції – президент готовий оголосити нові парламентські вибори", - зазначили на Банковій.

"Про це гарант Конституції говорив неодноразово на зустрічах різного рівня. Президент робить усе, щоб суспільство звикало до нових реалій, коли влада не порушує закон та Конституцію", - наголосила прес-служба.

Згідно з повідомленням, "президент вибудовує таке ставлення до Основного Закону, при якому порушення його було б неможливим у нашій державі".

"Янукович завжди піддавав гострій критиці факти порушення Конституції з боку вчорашньої влади. І сам ніколи не допустить повторення такої практики. Президент створить усі умови, щоб КС мав можливість працювати в рамках закону", - підкреслили на Банковій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...