Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура оскаржила "очищення" Бакая

Вівторок, 30 березня 2010, 10:57

Прокуратурою Києва оскаржила рішення Печерського райсуду столиці про закриття кримінальних справ стосовно екс-голови ДУС Ігоря Бакая.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"30 березня 2010 року внесено апеляцію до Апеляційного суду Києва на рішення Печерського районного суду Києва, яким повторно задоволено скаргу представника Ігоря Бакая та скасовано постанови про порушення кримінальних справ", - сказано у повідомленні.

Як відомо, нещодавно Печерський райсуд Києва закрив усі кримінальні справи, порушені Генпрокуратурою й прокуратурою Києва у відношенні Бакая.

Кримінальні справи стосовно Бакая були порушені у 2006. Його звинувачували в перевищенні й зловживанні службовими повноваженнями, незаконному відчуженні державного майна.

Йшлося про відчуження столичних готелів "Дніпро", "Україна", нерухомого майна Національного комплексу "Експоцентр України". Також його звинувачували у зловживанні при використанні авіаційної техніки держпідприємства "Україна" та низці інших злочинів.

Збитки державі, яких завдав Бакай на посаді керівника Держуправління справами, перевищили, за даними правоохоронців, 350 млн. грн.

Бакай виїхав з України до Росії у 2004 році після своєї відставки з посади керівника ДУС, яке він очолював з жовтня 2003 року по грудень 2004 року.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування