Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: кримінальні справи проти Тимошенко – це нецікаво

Вівторок, 30 березня 2010, 23:31
Інформацію про спроби підкупу суддів Конституційного Суду Юлія Тимошенко отримала "із середовища самого КС".

Про це заявив керівник центрального штабу БЮТ Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу, коментуючи заяву міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова про те, що якщо ця інформація є неправдивою, то Тимошенко буде притягнута до кримінальної відповідальності/

"Щось нового і цікавого ми не почули. Завжди коли ми опонували "Регіонам", на чолі яких і тоді, і зараз стоїть Янукович, то завжди чули на свою адресу погрози, зокрема, у відкритті кримінальних справ", - зазначив він.

За словами Турчинові, "КС знаходиться у дуже пікантній ситуації".

"КС рік тому вже приймав рішення з цього приводу. І прийняв, відповідно до Конституції, єдине можливе рішення, що тільки фракції можуть створювати парламентську коаліцію", - наголосив він.

"Коли КС примушують приймати рішення протилежне...я хочу запитати, яким чином вони можуть це прийняти? Під тиском, під погрозою, або шляхом підкупу", - вважає Турчинов.

За його словами, "коли Юлія Володимирівна робила заяву для ЗМІ, вона базувалася на тих матеріалах, які вона отримала із середовища самого КС".

"Я маю сумнів, що хтось зі суддів КС готовий буде на брифінгу, чи під час прес-конференції розповісти кому, скільки і що пропонували", - наголосив БЮТівець.

"Але головним свідоцтвом щодо заяви Юлії Володимирівни буде як раз найближчим часом оголошене рішення, яке вимагає прийняти Янукович від КС", - зазначив Турчинов.

За його словами, МВС отримало б докази заяви Тимошенко, якби воно "працювало на Україну і на закон, а не на політичне замовлення".

"Не важко спостерігати, яка активність відбувається навколо КС. Треба тільки мати бажання це доводити і цим займатися. Ні МВС, ні інші силові структури не будуть перейматися цією темою. Навпаки, вони будуть погрожувати Тимошенко, погрожувати опозиції", - наголосив Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування