Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вважають, що Семиноженко зазіхнув на основи державності

Середа, 31 березня 2010, 22:25
"Наша Україна" вимагає від президента Віктора Януковича реакції на заяви віце-прем'єра Володимира Семиноженка.

Про це йдеться у заяві, яку ухвалила президія політради партії на своєму засіданні у середу, повідомляє прес-служба Нашої України.

"Президія вважає неприйнятними для посадової особи і несумісними із статусом віце-прем'єра заяви Володимира Семиноженка щодо можливості входження України до якогось "союзу" із Росією та Білорусією", - йдеться у документі.

"Саме висловлення такої пропозиції мало бути сприйняте як приниження і для України, і для українських політиків. Натомість представник українського уряду не тільки не відкидає її, а вступає в обговорення - фактично, стає співавтором", - зазначили у Нашій Україні.

"Уже майже два десятиліття існує незалежна Українська Держава. Тож є неприродним, коли ідеї, які суперечать її Конституції, які спрямовані на підрив її суверенітету і незалежності висловлює людина, яка отримала посаду в уряді цієї країни", - йдеться у заяві.

Президія політради "Нашої України" вимагає від президента "принципової реакції на антидержавні заяви Семиноженка".

"Президент, як гарант державного суверенітету України, її територіальної цілісності, додержання її Конституції не має права ігнорувати зазіхання на основи державності з боку представників уряду", - йдеться у документі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування