Медведєв трошки утомився, але з Путіним не лається

Понеділок, 12 квітня 2010, 14:53

Президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що система відносин між Кремлем і російським урядом налагоджена і особисто в нього з прем'єром Володимиром Путіним гарні відносини.

"Ви знаєте, у нас дійсно налагоджена система взаємин і гарні особисті відносини", - сказав Медведєв в інтерв'ю американському телеканалу "АВС News", повідомляє Інтерфакс-Україна.

"А як працює система взаємин між паном Обамою і паном Байденом? Вони теж іноді говорять різні речі. І в них навіть різний бекграунд, різна біографія, напевно, і в чомусь різний набір уявлень про світ і про ситуації. Але це все працює. Виходить, і в нас точно так само працює", - відзначив президент РФ.

Роботою Кабінету міністрів він задоволений.

"Як мені здається, ми останнім часом зуміли створити таку систему, що працює досить непогано. Ви знаєте, я вам навіть більше скажу: на мій погляд, вона працює краще, ніж у попередній період. І знаєте чому? Тому що в нас уряд усе-таки, на мій погляд, був більш технічним органом, ніж мав бути", - сказав Медведєв.

"А коли уряд очолив такий досвідчений політик, як Путін, авторитетна людина в країні, уряд став активнішим і його діяльність стала змістовнішою", - повідомив президент РФ.

Медведєв заявив, що утомився від питання про те, хто відповідає за реальний стан справ у Росії. "Трошки утомився, набридло, чесно кажучи, це", - відзначив він.

"Рішення ухвалює той, на кого ці рішення покладені законом. Я, може, і радий був би це розділити з кимсь, особливо найбільш драматичні періоди, наприклад, у серпні 2008 року, коли відбувся відомий конфлікт на Кавказу", -відзначив президент РФ.

"Але я не можу сказати, що це рішення прийняв не я або що я несу відповідальність за це рішення разом з іншими колегами, з Путіним або з кимсь іншим. Я особисто несу за нього відповідальність. І мені не соромно за це рішення. Але я просто хочу сказати, що найбільш важливі, найбільш складні рішення, на жаль, доводиться приймати самому", - сказав Медведєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування