Литвин пропонує в "опозиційний день" сидіти до посиніння

Вівторок, 13 квітня 2010, 09:58


Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує в середу продовжити сесійне засідання до завершення розгляду всіх, у тому числі опозиційних законопроектів.

Про це він сказав на погоджувальній раді у вівторок у відповідь на закиди БЮТ про те, що жодне з запропонованих цією фракцією питань не враховано в порядку денному.

Спікер визнав право опозиції формувати порядок денний одного з сесійних днів, і сказав, що минулого четверга отримав пропозиції БЮТ щодо поточної середи.

"Однак давайте зробимо, як в усіх європейських парламентах. Коли ми визначили розклад - працюємо до завершення розгляду питань, бо в нас після 16-ої години зібрати нікого в залі не можна", - зазначив Литвин.

"Давайте у середу продовжимо робочий день і розглянемо всі питання, які запланували", - додав він.

Раніше у вівторок лідер фракції БЮТ Іван Кириленко попросив провести службове розслідування щодо дій апарату Верховної Ради, представники якого могли вчасно не опрацювати опозиційні законопроекти.

"Я просив би провести службове розслідування: якщо ми обманюємо і наш апарат не спрацював - ми дуже зразково покараємо, якщо це апарат Верховної Ради, ми б хотіли, щоб це теж більше не повторювалося, бо це є недопустимим", - сказав Кириленко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування