Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати "подерибанили" комітети

Вівторок, 13 квітня 2010, 11:21

Верховна Рада проголосувала за призначення нових керівників і членів комітетів замість вибулих депутатів.

Таке рішення було ухвалено 234-ма голосами. Зокрема, за нього проголосували 169 "регіоналів", 11 БЮТівців, 27 НУНСівців, 17 депутатів від Блоку Литвина і 4 позафракційних.

Згідно з постановою, регіонала Григорія Калетніка обрано головою комітету з питань аграрної політики та земельних відносин, регіонала Олександра Пеклушенка - головою комітету з питань фінансів і банківської діяльності.

При цьому Пеклушенка увільнено від обов'язків заступника голови комітету з питань бюджету. На його місце обрано регіонала Петра Мельника.

Ще одного регіонала Юрія Воропаєва обрано заступником голови комітету з питань економічної політики і увільнено від обов'язків члена цього комітету.

Регіонал Володимир Олійник став першим заступником голови комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, регіонал Максим Луцький - першим заступником голови комітету з питань науки і освіти, регіонал Олексій Кунченко - заступником голови комітету з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки.

Регіонала Володимира Толстенка обрано секретарем комітету з питань правової політики, Дениса Омельяновича - членом комітету з питань аграрної політики і земельних відносин.

Регіонала Сергія Майбороду обрано членом комітету з питань будівництва, містобудування і ЖКГ та регіональної політики. До цього ж комітету увійшов НУНСівець Віктор Матчук.

Водночас кілька регіоналів увійшли до бюджетного комітету. Серед них - Юрій Болдирєв, Олексій Боярчук, Василь Чуднов, Валерій Харлім.

Регіонали Олег Надоша і Анатолій Горбатюк стали членами комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, регіонал

Василь Стельмашенко - членом комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Регіоналку Ірину Горіну обрано членом комітету з питань економічної політики і увільнено від обов`язків члена комітету з питань регламенту.

Членом цього ж комітету став регіонал Юрій Чмир.

Регіонал Володимир Личук став членом комітету з питань науки і освіти, регіонал Едуард Прутнік - членом комітету з питань нацбезпеки і оборони.

При цьому Прутніка увільнено від обов`язків члена комітету з питань слова та інформації.

Регіонала Владислава Забарського обрано членом комітету з питань правової політики.

Членами комітету з питань правосуддя стали БЮТівець Сергій Власенко і регіонал Валерій Келестин; членами комітету з питань регламенту - регіонали Віталій Заблоцький, Олександр Козуба та Андрій Пінчук.

НУНСівець Олександр Бобильов став членом комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, регіонал Олександр Зац - членом комітету з питань сім`ї, молодіжної політики, спорту та туризму, регіоналка Тамара Єгоренко - членом комітету з питань соцполітики та праці.

Водночас перед голосуванням з постанови було вилучено пункт про обрання регіоналки Олени Бондаренко головою комітету з питань свободи слова та інформації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...