"Регіони" лякають опозицію "бліцкригом"

Середа, 14 квітня 2010, 19:41
Бюджет може бути внесений і прийнятий парламентом в цілому, якщо опозиція спробує зірвати роботу над документом.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба партії.

"Якщо опозиція буде працювати конструктивно, то часу, щоб розглянути проект бюджету в комітетах і доопрацювати, буде достатньо", - зазначив він.

"Якщо ж опозиція спробує зірвати роботу над бюджетом, то я не виключаю того, що бюджет буде внесений і прийнятий відразу ж в цілому", - заявив Єфремов.

За його словами, попередній уряд "залишив країну з "діркою" в держбюджеті в 100 мільярдів гривень". "І це при 300 мільярдів гривень всього державного бюджету", - додав лідер фракції.

Крім того, Єфремов заявив: "Ті ж "папірці", які представники нинішньої опозиції називають законопроектами, насправді такими назвати складно, - вони зовсім не відпрацьовані".

"Це звичайний волюнтаризм тих, хто, два роки перебуваючи при владі, всіляко гальмував підвищення соцстандартів", - сказав він.

"Сьогодні ж вкиданням подібних "папірців" опозиція намагається загальмувати процес реального підвищення соціальних стандартів нової влади, щоб мати привід звинувачувати своїх опонентів", - підкреслив регіонал.

Єфремов також вважає, що "вже у вівторок наступного пленарного тижня проект бюджету буде презентований у Верховній Раді і до 1 травня затверджено".

"Зараз затримка викликана триваючими переговорами з Росією щодо ціни на газ для України. У цьому напрямку йде масштабна робота, якої не було за останні кілька років", - зазначив він.

"І залежно від того, коли буде рішення по ціні на газ, буде внесений бюджет на розгляд парламенту", - додав регіонал.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування