Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов – "Регіонам": "Або виконуйте обіцянки, або йдіть"

Середа, 14 квітня 2010, 23:06
Партія регіонів провалила ухвалення проекту змін до закону про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям.

Про це заявив колишній перший віце-прем'єр Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу.

"Закон, який мав забезпечити елементарний прожитковий мінімум малозабезпечених громадян, був повністю прокатаний Партією регіонів, які дали 0 голосів за той закон, з яким вони пробували перемагати на виборах", - зазначив він.

"Порядок денний, який формувала об'єднана опозиція, БЮТ, він базувався виключно базувався на передвиборчих обіцянках Януковича", - наголосив Турчинов.

"Або виконуйте взяті на себе зобов'язання, і не треба обіцяти одноразові виплати по 100 гривень,...або говоріть - ми збрехали, ми нездатні це зробити і йдіть у відставку. Це чесно", - вважає колишній урядовець.

Коментуючи свою заяву жовтня 2009 року про те, що підвищення соціальних стандартів зруйнує фінансову систему, Турчинов сказав: "Я і зараз би підписався під цими словами".

Як відомо, у середу Верховна Рада не підтримала у другому читанні зміни до закону про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям.

За таке рішення проголосувало 204 депутати. Не голосували регіонали. Таким чином, законопроект був відхилений.

Законопроектом пропонувалося надавати державну соціальну підтримку малозабезпеченим сім'ям, виходячи не з рівня забезпечення прожиткового мінімуму, а з рівня прожиткового мінімуму для відповідних соціальних і демографічних груп населення.

Ініціатором законопроекту був депутат від Партії регіонів Михайло Папієв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування