Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка щиро здивовані позицією "шановних ЗМІ"

Четвер, 15 квітня 2010, 00:18
Припинення діяльності комісії парламенту з питань отруєння Віктора Ющенка є "природним кроком".

Про це заявила прес-секретар екс-президента Ірина Ванникова, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Ситуація навколо безславної роботи ТСК парламенту з питань розслідування обставин отруєння Ющенка перейшла усі межі, які розділяють абсурд і здоровий глузд, - при тому що межі людяності ця комісія перейшла з самого початку своєї діяльності", - йдеться у заяві.

"Комісія використовувалась не для пошуку істини, а для піару певних діячів і поширення брехні і ненависті. Тому закриття цієї комісії після безрезультатності роботи - цілком природній крок", - вважає Ванникова.

За її словами, "цинічною неправдою є відомості про те, що нібито закриття цієї комісії є наслідком якихось домовленостей між Ющенком і Януковичем".

"Інакше як про відпрацювання цинічного політичного замовлення у цих повідомленнях - як і у всій діяльності цієї комісії - йтися не може", - вважає речниця Ющенка.

"У цьому зв'язку дивує позиція шанованих засобів масової інформації, які без найменшого сумніву коментують неправдиві чутки і тиражують наклепницькі повідомлення", - зазначила Ванникова.

"Поширення представниками БЮТ і Компартії наклепів виглядає як спроба відвернути увагу своїх розчарованих прихильників від провальної політики, яку ці політичні сили разом реалізовували...та нинішніх цинічних торгів за посади та інші "хлібні місця", - йдеться у заяві.

Як відомо, раніше депутат від БЮТ Валерій Камчатний припустив, що комісія перестала існувати в результаті домовленостей між представниками колишньої і нинішньої влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: