Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко жаліється, що два місяці не може потрапити в один ефір

П'ятниця, 16 квітня 2010, 13:25

Юлія Тимошенко заявляє, що після переходу в опозицію їй обмежено доступ до ефіру деяких телеканалів, а "більшість каналів" викривлюють інформацію.

"Дев'ятий тиждень я як лідер опозиції не можу потрапити на програму Євгена Кисельова "Велика політика" (на каналі "Інтер"), незважаючи на клятвені засвідчення", - заявила вона в інтерв'ю журналу "Кореспондент", цитує сайт Тимошенко.

"Нам прямо і буквально відмовляють у наданні слова", - додала лідер опозиції.

При цьому Тимошенко заявила, що переважна більшість українських телеканалів відверто викривлюють інформацію.

"Коли я дивлюся новини, то не впізнаю країну. Це навіть не замовчування, а тонка маніпуляція підсвідомістю людей, коли у них виникає зовсім інша реальність", - сказала вона.

Усі ці ЗМІ непогано спрацювали і на президентських виборах: з Януковича зробити лідера нації можна було, тільки ретельно попрацювавши зі свідомістю людей", - переконана лідер об'єднаної опозиції.

На її думку, Україна б упоралася з усіма труднощами, якби засоби масової інформації "адекватно" оцінювали дії нової влади.

"Найбільша проблема України - не в антидемократичності або неуцтві Януковича, не в бездарному уряді. З усім цим можна було б боротися, якщо б дії нової влади адекватно оцінювали ЗМІ, особливо центральні телеканали. Тоді країні нічого не страшно", - вважає Тимошенко.

Вона упевнена, що діяльність неупереджених і професіональних ЗМІ має стати базою для побудови європейської держави в Україні.

"Я захищатиму країну. Якщо говорити про логіку руху, вона така: для того, щоб у 2012-му до парламенту прийшла абсолютна більшість, яка хоче і може міняти країну, потрібно, щоб люди обрали цю команду", - зазначила лідер опозиції.

"Але щоб народ, спираючись на правдиву інформацію, сказав своє слово, треба мати справжні ЗМІ, а не рупор організованих спрагою нової наживи кланів", - сказала вона

"Нам доведеться донести до кожної людини в країні, який канал кого представляє і пройти складний шлях прямого спілкування з людьми поза ЗМІ. Це вимагає надзусиль, але ми готові до цього. Бо вибори 2012-го (до Верховної Ради) - це виклик, і ми приймаємо його", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування