Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко готується до реваншу у битві з "клептоманами" Януковича

П'ятниця, 16 квітня 2010, 13:29

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається на реванш на парламентських виборах 2012 року.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналу "Кореспондент", яке цитує сайт Тимошенко.

"Я думаю, що Господь залишив Україні шанс у 2012-му, коли відбудуться чергові вибори до парламенту, змінити все, що не подобається людям у своїй країні. Це дає шанс розпочати відродження країни з абсолютної перемоги на парламентських виборах, щоб було створено чесну більшість, не покладаючись на хиткі коаліції", - заявила Тимошенко.

Тимошенко також зазначила, що не має наміру розслаблятися і відпочивати.

"Жоден справжній полководець не кидав поле бою. А у нас не просто поле бою, у нас реанімація для порятунку життя 46 мільйонів українців, і залишити цю реанімацію без професійної допомоги не можна", - підкреслила лідер опозиції.

"Я ніколи цього не зроблю, і навіть в глибині душі у мене не виникає такої слабкості", - резюмувала Юлія Тимошенко.

Тимошенко також заявила, що команда Януковича-Азарова у владі переслідує єдину мету - власне збагачення.

За її словами, нова влада після інавгурації президента дуже швидко і злагоджено почала приймати рішення, які впливають на статус стратегічної власності України.

"Це позбавлення України газотранспортної системи, здача високозбагаченого урану, який давав нам основу для розвитку власної науки і незалежної ядерної енергетики, послідовне, але впевнене вбивство паростків демократії і свободи слова. Це в них виходить злагоджено", - підкреслила лідер опозиції.

"Вони скасували присвоєння статусу заповідника вкраденому "Межигір'ю", - дуже ефективно спрацювали. Ще "нагнули" одну з місцевих рад у Київській області і забрали 35 тисяч гектарів землі Сухолуччя Януковичу під угіддя для полювання. Або, може, непогано вийшло у Януковича зіграти в піддавки з "Росукренерго", де свідомо програли Стокгольмський суд і подарували собі 1,5 мільярдів гривень з бюджету", - нагадала вона.

"Так, це бліцкриг справжніх клептоманів від влади", - підсумувала Юлія Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...