Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Азарова є кілька варіантів, що зробити з Черновецьким

П'ятниця, 16 квітня 2010, 14:30

Кабінет міністрів розглядає кілька варіантів змін до закону про Київ, зокрема й щодо розподілу функцій голови міськради і голови державної адміністрації.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" віце-прем'єр з силових питань Володимир Сівкович.

"Існує кілька думок. Один проект фактично ліквідує існуючий закон про столицю. Ним передбачене управління містом, як і будь-якого іншого регіону, представником президентської вертикалі - головою держадміністрації, а ради працюють, як і раніше", - сказав Сівкович в інтерв'ю агентству.

За словами віце-прем'єра, "можливо, на перехідний період цей закон і потрібний, але він одержав неоднозначну критику на засіданні уряду і зараз знаходиться на допрацюванні".

"Яким він (закон про столицю) буде далі - побачимо", - сказав Сівкович.

При цьому він висловив упевненість у тому, що для ефективного управління Києвом необхідно уникнути дублювання функцій державних адміністрацій і виконкомів.

"Сьогодні зрозуміло, що механізм дублювання всіх держструктур, що були створені в Києві, призвів до, не побоюся цього слова, "бардака" у столиці. Є, наприклад, управління екології, управління земресурсів, земкадастру в адміністрації й окремо у виконкомі, і незрозуміло як вони взаємодіють - а інформація про землі в держоргани не подається роками. І так у всьому іншому", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування