Тимошенко після відставки сидить в офісі, а Луценко читає

Неділя, 18 квітня 2010, 11:30

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко весь час після своєї відставки працювала в офісі партії "Батьківщина".

Про це повідомила її помічниця Ольга Трегубова, пише газета "Сегодня".

"Графік наш не змінився. Юлія Володимирівна після відставки приїжджає в офіс до 9 ранку і від'їжджає іноді о 20.00, а іноді о 22.00", - зазначила вона.
 
За словами Трегубової, Тимошенко лише в середині березня дозволила "присвятити себе дочки".

"Юлія Володимирівна так була зайнята під час роботи в Кабміні, що на рідних часу не залишалося. Ось тепер вони і вирішили побути разом. Поїхали до Дніпропетровську відвідати маму і тітку. Були там цілий тиждень", - сказала помічниця Тимошенко.
 
За її словами, психологічний стан екс-прем'єра оптимістичний: "Не вірте тому, що писали деякі ЗМІ, що з Юлією Володимирівною було щось не так. Це неправда".

За її словами, Тимошенко як і раніше їсть овочі на грилі і рибу. Також до екс-прем'єра приїжджає дизайнер Айна Гассе.

"І Айночка до нас приїжджає. Ось недавно Юлія Володимирівна з'явилася в одному з журналів у новій сукні", - сказала Трегубова.

У свою чергу екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко після відставки з'їздив із сім'єю в Таїланд і Камбоджу, займався партійною роботою в офісі "Народної самооборони" і громадською діяльністю.

У прес-службі Луцненко розповіли, що в Таїланді, де міністр відпочивав 10 днів, він "встиг прочитати багато історичних книг - Лі Кван Ю "Сінгапурська історія", Кеннеді "Великі арабські завоювання", "Історія арабських цивілізацій", "Народження Європи" , "Історія Вірменії", "Історія Греції".

Крім того, екс-міністр відвідав Камбоджу, щоб оглянути знаменитий храмовий комплекс Ангкор-Ват.

"Там була така спека, така вологість, що він задався питанням, як же європейські колонізатори у своїх сюртуках, а їхні дружини - у довгих сукнях, змогли витримувати так довго в такому кліматі. І взагалі, що вони їли, якщо в цих місцях немає молока і рису, а люди деякі до цих пір їдять те, що впало з пальми", - зазначили в прес-службі.

"І він вирішив провести експеримент - вранці легкий сніданок з фруктів і кави, а протягом дня тільки фрукти. І знаєте, нічого так - йому навіть сподобалося. Дуже навіть ситно вийшло", - сказали в прес-службі Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування