Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич взяв до себе друга, який ледь не згвалтував жінку в кафе?

Понеділок, 19 квітня 2010, 15:51
 

Депутат Геннадій Москаль просить прем'єра Миколу  Азарова провести перевірку щодо Мирослава Щербея, призначеного начальником Головного Управління МНС на Закарпатті.

Підставою для звернення депутата стала публікація в ЗМІ  про провокування Щербеєм бійки, зняття нижньої білизни у людних місцях, спроба примусити до орального сексу незнайому жінку, брутальна поведінка, тощо.

На доказ депутат наводить статтю з видання "Старий  замок", не оскаржену Щербеєм.

У 2000 році, "завітавши напідпитку разом із друзями до престижного в селищі бару "Надія", депутат розпочав буйно доводити, що "наші ще повернуться", а його призначать на відповідальну в районі посаду".

"Очевидно, вже добре увійшов у роль, бо вирішив, що волівчани повинні йому безумовно підпорядковуватись. Пан Щербей вподобав собі симпатичну відвідувачку, почав до неї чіплятися, а коли та відмовила (мовляв, ви мене з кимось сплутали), з його вуст посипалася змішана з перегаром лайка. За мить у барі розпочалася справжня бійка", - писало видання.

"За, поки що неуточненими даними, під час бійки депутат, знявши нижню білизну, наполягав, щоб відвідувачка зайнялася з ним... оральним сексом. Схвильована жінка продовжувала відмовляти. Депутат схопив її за волосся, і так смикнув, що жмут опинився в його руці. Власник бару Іван Мадяр негайно викликав міліцію. Захисники порядку затримати бешкетника не змогли - він устиг зникнути", - йшлося в статті.

Москаль також зазначає, що Щербей - друг Нестора Шуфрича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування