Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа на Боделана все ж таки ще не закрита?

Вівторок, 20 квітня 2010, 10:30

Прокуратура Одеської області не підтверджує інформацію про закриття кримінальної справи у відношенні екс-мера Одеси Руслана Боделана.

"У мене такої інформації немає", - сказала агентству "Інтерфакс-Україна" керівник прес-служби відомства Олена Абрамова у вівторок.

"Навпаки, не так давно Василь Степанович (прокурор Одеської області) повідомив ЗМІ, що справа не закрита", - наголосила вона.

Раніше "Українські новини" з посиланням на представника прокуратури Одеської області повідомили, що 19 квітня прокуратура області закрила кримінальну справу проти Боделана.

Боделан був міським головою Одеси у 1998-2005 роках. Після "помаранчевої революції" у 2005 році суд позбавив його посади. Посаду обійняв нинішній мер Едуард Гурвіц.

Прокуратура Одеської області порушила у відношенні Боделана кримінальну справу за підозрою в зловживанні службовим становищем, а МВС оголосило його в розшук.

У 2006 році Боделан отримав російське громадянство.

9 квітня цього року Боделан приїхав до Одеси і 10 квітня прийшов на допит в обласну прокуратуру. Після цього він заявив, що всі справи проти нього закриті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування