Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин каже, що не бачив опозиційних пропозицій

Середа, 21 квітня 2010, 21:46
Офіційні пропозиції щодо скликання позачергового засідання Верховної Ради з приводу пролонгації розміщення ЧФ РФ від опозиції не надходили.

Про це повідомив спікер Володимир Литвин в інтерв'ю агентству "Інтерфакс Україна" у середу.

"Будь-яку солідну роботу потрібно робити солідно в плановому режимі. І в цьому плані я отримав підтримку всіх, хто цікавився цією проблемою", - заявив він.
"Головне для мене в цьому питанні, щоб не програла Україна, разом з тим, щоб виграли двосторонні українсько-російські відносини", - підкреслив Литвин.

Крім того, він не виключив можливість ратифікації вже 27 квітня підписаного в середу президентами України і Росії угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі до 2042 року.

"У мене були консультації, розмови з Борисом Гризловим (спікером Держдуми РФ) - це абсолютно можливо, за умови, що всі документи оперативно надійдуть до Верховної Ради", - підкреслив він.

"Адже нам потрібно приймати бюджет, з урахуванням нового цінового фактору, у зв'язку з угодами, підписаними в Харкові", - сказав Литвин.

Спікер не відповів на питання, чи підтримають депутати Блоку Литвина пропозицію про ратифікацію угоди про продовження терміну перебування ЧФ РФ у Криму, і акцентував увагу на необхідності всебічного розгляду цього питання в парламенті.

"Головне - організувати розгляд цього питання, щоб було всебічне обговорення прийнятого рішення перед винесенням його на ратифікацію і з тим, щоб була отримана вичерпна, повна і щира інформація, які мотиви були, щоб йти на прийняття такого рішення", - сказав Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...