Луценко почув від Януковича оголошення війни

Четвер, 22 квітня 2010, 22:22
Президент Віктор Янукович оголосив війну "усім, хто мислить про Україну, як про незалежну державу".

Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко в ефірі 5 каналу, коментуючи підписання угоди про продовження терміну базування Чорноморського флоту Росії на території України на 25 років.

"Янукович задля задоволення апетитів олігархів, які хочуть мати дешевий газ для випуску металу, хімії і інших речей, продав частину української території. Усім, хто мислить про Україну, як про незалежну державу, була оголошена війна", - сказав він.

"Мене тільки одне дивує: що буде Янукович продавати через рік, якщо він за 50 днів свого президентства примудрився Америці, щоб мовчала, дивлячись на згортання демократичних процесів в Україні, пообіцяти віддати військовий уран, Росії вже пообіцяв віддати Севастополь", - зазначив Луценко.

"Такими темпами, боюсь, що "кінчайте тату торгувати, бо вже немає чим здачі давати", - додав лідер "Народної самооборони".

Крім того, Луценко заявив, що більше вірить у "позапарламентські методи боротьби".

"Тільки тоді, коли парламентська опозиція буде підтримана більшістю населення України, вона зможе перемогти, незалежно від того, скільки вона буде мати членів у парламенті", - сказав він.

"Я обговорював з Юлію Володимирівною Тимошенко, з іншими колегами, необхідність чистки наших рядів, слава Богу, виконує Янукович, за його гроші. Цих зрадників, "тушок", він купує і добре виконує роль санітара наших опозиційних лав", - зазначив Луценко.

"Але інше питання - проїхатися по областям і почути оцінку людей, начальників штабів опозиції, керівникам опозиційних політичних сил. Тобто провести серйозну реорганізацію і, бажано, об'єднання", - підкреслив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...