Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко побачив, як в олігархів з усіх "щілин" лізуть бакси

Субота, 24 квітня 2010, 11:46

Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко закликає опозиціонерів пробачити один одному і забути старі образи заради об'єднання.

Про це він заявив на мітингу у суботу.

Луценко закликав громадян пробачити політиків, "навіть тих, які працювали на послаблення демократичної команди і тих, хто, позиціонуючи себе новими молодими політиками, промовчали, коли постало питання: або ми, або банда".

"Якщо вони прийдуть і стануть плече в плече сьогодні і, головне, у вівторок біля Верховної Ради, ким би вони не були, навіть Ющенком, пробачте їх", - сказав він після того, як натовп почав скандувати "Ганьба Ющенку".

"А хто не стане - забудьте про них і викресліть їх зі сторінок української переможної історії", - додав Луценко.

Він також додав, що хоче розвіяти "кілька міфів" стосовно підписаної у Харкові угоди, зокрема щодо того, що ціна на російський газ для України впливає на встановлення тарифів для населення.

Луценко нагадав, що громадяни користуються газом українського виробництва, а низька ціна на газ вигідна тільки промисловості, якою володіють олігархи.

"Це Фірташ, Ахметов, Коломойський та вся інша гвардія яничар, яка має шалені мільярди, щоби воювати на кожних виборах за свою, не вашу владу", - сказав він.

"Будь ласка, пояснюйте людям, що результатом пакту Януковича-Медведєва у день народження Гітлера в столиці радянської України Харкові стала перемога олігархів, які вчергове нагнули всіх нас, вкравши шматок нашої землі задля свого особистого інтересу", - додав Луценко.

"Вдивіться в їхні пики по телебаченню. Що українського, що людського ви там можете побачити? Там бакси лізуть через вуха, очі та інші щілини. І саме тому я кличу на повстання проти олігархів", - закликав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: