Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партії Тимошенко і Ющенка анонсували багатотисячні мітинги

Понеділок, 26 квітня 2010, 21:07
До Київської міськдержадміністрації надійшли заявки на проведення 27 квітня масових акцій біля будівлі Верховної Ради.

Відповідні заявки подали чотири політичні партії та дві ініціативні групи громадян, повідомляє УНІАН з посиланням на головне управління з питань внутрішньої політики КМДА.

Безстрокові акції біля будівлі парламенту проводять, починаючи з 24 квітня, "Союз молоді регіонів України" (молодіжне крило Партії регіонів) та Київська міська організація ВО "Батьківщина".

При цьому "Союз молоді регіонів" має намір залучити до участі в акції 5 тисяч осіб, а "Батьківщина" до участі в акції протесту "проти реалізації антиконституційних рішень президента Януковича" планує залучити до 20 тис. осіб.

Крім того, 27 квітня біля Верховної Ради партія "Наша Україна" планує провести мирні збори громадян з 8.00 до 14.00 за участі 5 тис. осіб.

Також у вівторок з 9:30 до 12:00 біля будівлі парламенту Українська народна партія має намір провести акцію "щодо захисту державних інтересів України". Залучити до заходу передбачається 1 тис. осіб.

Крім того, близько 100 осіб ініціативної групи громадян подали заявку в КМДА на проведення молитовного стояння біля Верховної Ради. Тема акції не вказана.

Подібні стояння передбачено провести протягом трьох днів - з 27 по 30 квітня - з 8:30 до 18:00 також біля будівель Кабінету міністрів, адміністрації президента, Верховного суду, Вищого адміністративного суду, Київського апеляційного адмінсуду, Міносвіти, Мінюсту Мінздоров'я та Державної податкової адміністрації.

Також у вівторок 9:00 до 15:00 пікетуватиме парламент інша ініціативна група громадян у складі 800 осіб. У заявці вказано, що їхня акція протесту "проти підвищення цін на питну воду".

Як відомо, на вівторок заплановано розгляд у парламенті питання про ратифікацію угоди між Україною і РФ з питань перебування Чорноморського флоту на території України, якою передбачене базування російського флоту в Севастополі до 2042 року.

Опозиційні політичні сили заявили про намір не допустити ратифікації цього документа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування