БЮТ побачив, що "Регіони" провокують громадянську війну

Понеділок, 26 квітня 2010, 23:36
Депутати від опозиції не можуть потрапити у парламент.

Про це заявив БЮТівець Володимир Яворівський в ефірі Шустер Live.

"Два дні парламент вже не наш, не опозиційний. Вони (депутати від Партії регіонів) зайняли парламент весь. Ми не маємо права туди зайти", - зазначив він.

Звертаючись до регіоналів, БЮТівець заявив: "Ви хочете протиснути, проламати, щоб парламент ратифікував цю вашу угоду...Ви робите все для того, щоб якомога менше бути при владі...Ви провокуєте зараз громадянську війну в Україні. Я вас про це попереджаю".

Як відомо, у вівторок заплановано розгляд у парламенті питання про ратифікацію угоди між Україною і РФ, якою передбачене базування російського флоту в Севастополі до 2042 року.

У свою чергу, депутат від Партії регіонів Максим Луцький заявив, що регіонали готові до застосування опозицією сили під час пленарного засідання Верховної Ради у вівторок, але зроблять все, аби не допустити саме такого розвитку подій.

За його словами, фракціям коаліції вже набридли дії опозиції, які лише заважають владі розвивати економіку.

"Нам ніхто не завадить розглянути ні питання щодо ратифікації, ні питання щодо бюджету, ні питання щодо програми соціально-економічного розвитку", - заявив Луцький, повідомляє УНІАН.

Разом із тим, за його словами, якщо опозиційні фракції все ж таки вдадуться до застосування сили, то коаліції нічого не залишиться, як ухвалити всі потрібні рішення без обговорення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування