Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович передав вінок на могилу жертви аварії з його кортежем

Вівторок, 27 квітня 2010, 00:01
На похорон таксиста, який загинув в ДТП за участю машини з кортежу глави держави, приїжджали люди, що представилися співробітниками адміністрації президента.

Про це "Газеті по-київськи" повідомили близькі загиблого..

"Вони передали конверт з грошима на поминальний обід і вінки на могилу з написами "Від президента України", - сказала вдова загиблого Алевтина.

"Приїжджі хотіли поговорити зі мною, але як раз йшов похорон - мені було не до цього. Ці люди спілкувалися з моїми родичами, але нічого конкретного не обговорювали", - зазначила він.

У свою чергу, друг загиблого Олег Мусієнко розповів, що представники адміністраціі визнають, що таксиста вбила "швидка" з кортежу, і готові допомагати родині загиблого.

"Я чув, що вони сказали вдові: як тільки вона повернеться до Києва, з нею зв'яжуться і запросять на більш конкретну розмову про допомогу. По-моєму, обіцяють призначити виплати на сина до його повноліття", - сказав він.

Також, за його словами, роботодавці загиблого готують документи на страховку: родині повинні видати близько 50 тисяч гривень.

Як відомо, 21 квітня "Швидка допомога" з президентського кортежу врізалася в машину таксі. В результаті ДТП загинула одна людина, ще двоє - у важкому стані в лікарні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...