Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін: Тимошенко не заперечувала проти продовження базування ЧФ

Вівторок, 27 квітня 2010, 09:05

Прем`єр-міністр Росії Володимир Путін здивований реакцією деяких політичних сил на угоду про продовження термінів перебування ЧФ у Криму.

Він заявляє, що колишня прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко під час переговорів із ним на посаді прем'єра не заперечувала проти такого рішення.

"У попередні роки - та ось зовсім нещодавно - ми з попереднім урядом України, зокрема і з Юлією Володимирівною, обговорювали питання про можливе продовження перебування російського флоту в Криму. Ніхто не заперечував", - сказав Путін на брифінгу у Києві, повідомляє УНІАН.

При цьому він зазначив, що ситуація, що склалася на сьогодні, не зіпсує його особистих стосунків з екс-прем`єром України.

"Я розумію, що це питання суто внутрішньої політики. Але завжди питання стояло таким чином", - зазначив російський прем'єр.

"Ніхто, зокрема і Юлія Володимирівна (Тимошенко), не відмовлялася у розмовах зі мною, в усякому разі, обговорювати питання продовження перебування російського флоту. Мова йшла тільки про одне - ціну питання", - заявив Путін.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування